Twilight/Alkonynat

Üdv az oldin.Ez az oldal csak ALKONYATTAL foglalkozik.Remélem az oldim mindenkinek tetszik,de ha nem,kérlek titeket hogy adjatok tippeket,hogy mi az amit hiányoltok.Erre a célra csináltam egy külön levelezős e-mailt is:twilight13@citromail.hu.

Vámpir Szótár:


Anarchista:Az öregek által megvetett, fiatal vámpír. A legtöbb zöldfülűt automatikusan anarchistának titulálják, a huszadik század termékének tartják.

Meddők:A város azon részei, amelyeken életnek semmi nyoma, teljesen elhagyatottak. Pl: temetők, elhagyott épületek és parkok.

Mazochista:aki abban talál élvezetet, ha valaki megalázza vagy fájdalmat okoz neki.

Változás: Az a pillanat, amikor egy halandóból vámpír lesz; a halandó metamorfózis során vámpírrá alakul át.

Nod Könyve: Nod könyve a vámpírok históriáját írja le, egészen Káin születésétől napjainkig. A klánok harcait, a történelmüket. Nod könyve sohasem jelent meg teljes egészében, csak részletek ismertek különböző nyelveken.

Bestia:A vámpírban lakozó szörnyeteg, amely bizonyos esetekben felülkerekedik, a vámpíron. Ekkor a vámpír elveszti teljes emberi mivoltát, és szörnyeteggé válik.

Vér:A vámpír öröksége. Ez teszi a vámpírt vámpírrá, tulajdonképpen ez az, ami a vámpír testében csörgedezik, és ez az, amivel új vámpírokat képes teremteni.

Vértestvérek: Az összefüggés vámpírok közt ugyanabban a klánban és családfában. A rendszer tulajdonképpen ugyanaz, mint a halandóknál.

Vérkötés:A legfontosabb kötelék, ami két vámpír között létezhet. Ha egy vámpír teremt egy másikat, megitatja vérével. Ez egy misztikus hatalmat biztosít számára gyermeke fölött.

Fészek: Vámpírok csoportja, akik egy vezető körül gyűltek össze. A fészek idővel akár klánná is válhat.

Kóborló: Ezzel a névvel az olyan vámpírokat illetik, akik nem tartoznak egyik klánba sem. A klán nélküliség nem ritka eset a vértestvérek közt.

Kamarilla:A vámpírok titkos szervezete, mely globálisan felöleli hét klánt. Tulajdonképpen a vámpírok államszervezete.

Kölyök:A tapasztalatlan vagy meggondolatlan vámpírok gúnyneve, de általában minden fiatalt így emlegetnek.

Klán: Hasonló gondolkodású, felfogású vámpírok gyülekezete.

Tartomány: Egy hely, amit általában egy nagyhatalmú vámpír birtokol, legtöbbször egy Herceg. A Hercegek fennhatósága ritkán terjed túl egy városon.

Öreg: A vámpírt, aki háromszáz éves, vagy annál idősebb, öregnek nevezik. Az öregek magukat tartják a legerősebbnek, és általában a saját háborúikkal vannak elfoglalva.

Elysium: Elysiumnak nevezik azokat a helyeket, ahol az öregek találkoznak és tanácskoznak. Ezek általában magas kultúrával rendelkező helyek, például operák, színházak.

Születés: Egy halandó vámpírrá változtatása. A vámpír minden vérétől megfosztja áldozatát, majd visszajuttat bele egy kis mennyiségű vámpírvért.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 5
Heti: 26
Havi: 182
Össz.: 81 148

Látogatottság növelés
Oldal: Vámpírok szótára
Twilight/Alkonynat - © 2008 - 2018 - foreveralkonyat.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »