Twilight/Alkonynat

Üdv az oldin.Ez az oldal csak ALKONYATTAL foglalkozik.Remélem az oldim mindenkinek tetszik,de ha nem,kérlek titeket hogy adjatok tippeket,hogy mi az amit hiányoltok.Erre a célra csináltam egy külön levelezős e-mailt is:twilight13@citromail.hu.

                                 Interjú a Breaking Dawnról:


Ez itt Edward es Bella esküvői meghivója Carlisle es Esme számára. Egyszerű, mégis gyönyörű. SZerintem ez Bella ötlete volt, mivel, mindent Alicere bizott (mert Alice erőszakoskodott, hogy ő akarja megszervezni az esküvőt), viszont ez a meghívó nem hiszem, hogy Alice ötlete volt. Egyszerű, mégis gyönyörű... pont, mint Bella....

A Cinematical.com-nak van egy nagyon nagy interjúja Kristennel Robbal és Taylorral valamint Peterrel, a színészek ez alkalommal csak a Breaking Dawnról kérdezték! Az interjú keretében olvashatunk Bella esküvői ruhájáról, a karakter fejlődéséről, Rob hajvágásáról illetve a BD forgatási idejének hosszúságáról.Mit gondol karaktere, Edward Cullen fejlődéséről a Breaking Dawnban?


Rob:"

Hát én még nem olvastam! úgy értem ez furcsa- egy hónappal a mostani munkám után már kezdődik is a forgatás, ugyan még nem tudom miről szól Stephenie Meyer utolsó Alkonyatos kötete, nagyon várom a forgatást. Nem állt szándékomban nem elolvasni csak egyszerűen így alakult, azt hallottam, hogy nagyon izgalmas. Pletykákat tudok én is , hogy nagyjából mi a sztori de még nem jutottam el addig, hogy a kezembe vegyem a könyvet."Most rövidebb a haja mint Edwardé. Mit gondol hogyan lesz megfelelő hosszúságú a Breaking Dawnt forgatásáig?Rob:"

Arra gondoltam, hogy talán Edward is áteshetne egy hajvágáson-azt hiszem ez lenne a legkönnyebb megoldás. Én mikor levágattam a hajamat nem is gondoltam erre. A Vámpírok le tudják vágatni a hajukat így arra gondoltam, hogy Edward talán megjelenhetne borotvált fejjel, na akkor nagyon szépen nézne ki-tette hozzá nevetve."


Tudjuk, hogy a Breaking Dawn két részben kerül feldolgozásra, ez azt jelenti, hogy lesz egy az őn és egy Rob szempontjából?Taylor:"

Igen valóban két részes lesz az utolsó kötet filmes adaptációja, nagyon izgatott vagyok e miatt. Szerintem nagyon jó lesz. Bill Condon rendezi mind két rész, én már alig várom a munkálatokat Bill-el, nagyon félelmetes lesz."
Van egy záradéka a szerződésnek mondván, meg kell tartania az ingét? Taylor:"


Nincs záradék-nevet Taylor. Szerintem az a legvalószínűbb, hogy azt fogjuk csinálni ami a könyvben van."Mióta tudja, hogy a Breaking Dawn két részben kerül feldolgozásra és szerinte milyen hosszúak lesznek a forgatási munkálatok?


Kristen:"

Nagy hajtás lesz az biztos szerintem 6 hónapig fogunk forgatni. Októberben kezdünk is. Azt hiszem, nem fogunk végezni egyhamar talán Márciusra készen leszünk vagy valami ilyesmi elképzelhetőnek tartom, hogy Februárban befejezzük. Én nyilvánvalóan nem igazán ismerem a menetrendet, mert még nem néztem meg rendesen.Már egész régóta beszéltek arról, hogy két részes lesz az utolsó Twilightos filmes adaptáció így mindannyian határozottan tudtunk erről. Az volt a nehéz benne, hogy nem beszélhettünk erről senkinek sem."Milyen tervezőt szeretne Bella esküvői ruhájának megtervezésére, és megálmodta e, hogy milyennek is szeretné ön a ruhát?Kristen:"

Nos Stephenie Meyer abszolút jelen lesz a tervezéskor, ő felügyeli ha mondhatom így. Biztos vagyok benne, hogy nagyon egyedi ötletek is születtek már ezzel kapcsolatban. Még nem igazán gondolkodtam rajta, de azt hiszem Bella mindenféleképpen valami klasszikusat akar ami mégis egyszerű és gyönyörű is egyben. A Tervezőről fogalmam sincs."Lehetne fehér?


Kristen:"

Igen, persze vagy valami krémszínű, de kétségkívül klasszikusnak kell lennie. Ő (Bella) egyáltalán nem akar férjhez menni, azonban miután ez nagyon sokat jelent Edwardnak és nagyon érzékeny erre valamint a Edward számára ez nagyon értékes így a lány át fog menni ezen is , mert Edwardnak mindent megtesz. Azt hiszem ez az esküvő nagyon szép és monumentális lesz, mert Edward azt szeretné. Általában az ellentétes felállás érvénye a lány akarja, de ez most fordítva van szerintem ez nagyon aranyos."Mi az amire a legjobban vár a Breaking Dawn forgatása során?Peter:"

Én már alig várom a munkáltok megkezdését a rendezővel, Bill Condon-nal. Ő egyszerűen fenomenális. Alig várom, hogy tudjam milyen gondolatok ötletek mentek át a könyvből a filmes adaptációba. Ez nagyon király, mert ugye mindig különböző a rendező így különbözőek az elképzelések és az értelmezések is. Nem vagy elégedett és dől hátra hogy Okés ismerem ezeket a karakterek. Ők mármint a rendezők mindig mást és máshogy kérdeznek azt hiszem egyre mélyebbeket. "

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 5
Heti: 13
Havi: 169
Össz.: 81 135

Látogatottság növelés
Oldal: Interjú a Breaking Dawnal
Twilight/Alkonynat - © 2008 - 2018 - foreveralkonyat.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »