Twilight/Alkonynat

Üdv az oldin.Ez az oldal csak ALKONYATTAL foglalkozik.Remélem az oldim mindenkinek tetszik,de ha nem,kérlek titeket hogy adjatok tippeket,hogy mi az amit hiányoltok.Erre a célra csináltam egy külön levelezős e-mailt is:twilight13@citromail.hu.


cullenek.jpg

Edward Cullen:


Edward Anthony Masen Cullen, Elizabeth és Edward Masen fia volt (emberként), 1901 Június 20-án született és 1918-ban halt meg. Edwardot megfertőzte a spanyol nátha, amikor 17 éves volt. Az egyetetlen ember aki megtudta menteni Dr. Cullan volt. Az egyetlen út, hogy megmentse a fiút, az az volt, hogy vámpírrá változtatja. Ekkor már Edward szülei meghaltak a betegségben. Így Edward az újraszületése óta az új családjával él Forksban. Az új szülei Esme és Carlisle, testvérei: Alice Cullen, Emmett Cullen, Rosalie Hale és Jasper Hale. Egy napon pedig Edward beleszeretett Bellába (aki ember volt). Az elején a lány vérének illata vonzotta. Edward félt, hogy előtörnek belőle vámpír ösztönei, de végül megtanulta legyőzni ezt, nem akarta azt a dolgot felborítani, amin a családjával olyan régóta dolgozott (hogy nem vadásznak emberre, csak állatra). Edward, egyre jobban beleszeretett Bellába. A lány mindig bajba sodorta magát, de Edward mindig megmentette. Megmutatta Bellának a képességeit és bemutatta családjának a lányt. Edward különleges képessége, hogy tud olvasni minden ember gondolatában (a vámpírokéban is), kivétel Belláéban. Edward utálja azt a tényt, hogy Bella vámpírrá szeretne válni és mindig nemet mond neki.Bella és Edward:


Bella első szerelme egy vámpír. Egy vámpír, kinek első csókja egyben az utolsó is lehet. Egy vámpí ki tiszta szivéből szereti, s mégis Ő jelenti a legnagyobb veszélyt Bella számára. Bella mégis Őt választja,s nem attól fél, hogy szerelme egy vámpír, attól fél, hogy soha többé nem láthatja Edwardot. Edward Cullen számtalanszor megmenti Bella életét, s meg meri azt tenni mit még előtte senki. Megteszi, mert nincs másik út, s Bella csak így élhet ugyan úgy mint ez előtt. Edwardnak tehát nincs más választása meg kell tenni: ellenállva Bella vérének, ki kell belőlle szívnia a mérget, mit James juttatott Bellába, mikor a Táncteremben megharapta. Ekkor, győzte le Edward saját magát, ez által megmentette Bellát attól, hogy vámpírrá váljon. Edward Cullen megmutatta eme tettével, hogy tud ember is lenni, egy vámpír emberi szívvel... Csakis a szerelem képes arra, hogy leromboljon két ember köz húzódó magas s vastag falat, ez történt meg a mi kis Bellánkkal és Edwardunkkal is.A szeretet, mit egymás iránt érez a két főszereplő átjárja az olvasót, rabul ejti s eme csodákkal teli világból nem ereszti. E két lény annyire külömböző, s mégis oly egyforma. Bella megbízik Edwardban, s mikor közli vele, hogy elviszi a családjához, Bella nem attól retteg, hogy egy vámpírokkal teli házba kell mennie, attól tart, hogy nem fogadják majd el. Edward mindenkitől,s mindentől meg akarja védeni szerelmét, még saját magától is. Edward bár vámpír mégis félti Bellát saját magától, ezért, hogy megvédje még arra is képes, hogy távol tartsa magától Bellát. A mi vámpírunk minden erőfeszítése ellenére, Bella nem fél tőlle, s kész arra, hogy vel legyen örökkön örökkéEdward eléri azt, hogy Bella elmenjen vele táncolni, ez nagyon nagy szó hiszen, tudjuk, hogy Bella nem tud táncolni. Bella pedig eléri azt, hogy Edward ne szörnyetegnek érezze magát, s azt is neki köszönhetjük, hogy a mi kis vámpírunk 100 éve először igazán boldog.S végül a Twilight 500. oldalán Edward megcsókolja Bellát.


Dr.Carlise Cullen:


Dr. Carlisle Cullen egy vámpír aki az apát alakítja a Cullen családban. 1640-ben született, és vámpír támadás áldozatává vált. Leküzdötte a fájdalmakat, majd magába roskadt. Carlisle utált vámpír lenni, több úton megpróbált öngyilkos lenni, de nem sikerült neki. Borzalmasan érezte magát és megpróbálta megmenteni magát, legyőzte a fájdalmait és csak állatokkal táplálkozott. Felfedezte, hogy nem kell embereket megtámadnia, beéri csak állatokkal is. Carlisle azóta dolgozik a Forksi kórházban mióta nem táplálkozik emberi vérrel. Egy napon 1900-ban megismert egy fiatal fiút, aki haldoklott az influenzától, elhatározta, hogy megmenti. Szóval átváltoztatta vámpírrá és így már 2 tagból állt a családja. Charlisle, feleségül vette Esme-t (akit szintén ő változtatott át, miután Esme leugrott egy szikláról). Van 5 örökbefogadott gyerekük: Edward, Alice, Rosalie, Emmett és Jasper.


Esme Cullen:


Esme Cullen, Carlisle férje és régen ő is ember volt. Miután elvesztette egyetlen gyermekét, megpróbált öngyilkos lenni, leugrott egy szikáról, ezután változtatta át Carlisle vámpírrá. Ő volt a második ember akit Carlisle átváltoztatott. Esme elfogadta Bellát és örült neki, hogy Edward megtalálta őt. 5 örökbefogadott gyereke van: Edward, Alice, Jasper, Rosalie és Emmett.


Rosalie Hale:


Rosalie Hale egy középosztálybeli csalába született 1916-ben. 2 fiútestvére volt, de ő volt a család kedvenc gyereke. Amikor 18 éves volt akkor csapott le a 'Great Depression' ( talán világválság?), de az apjának állandó állása volt egy banknál. Nagyon sóvárgott az gazdag és teljes életre. A leggazdagabb ember abban a városban ahol lakott a király volt. A király bankjában dolgozott Rosalie apukája. A lány elkezdett randizni II. Royce-al, egy után pedig elkötelezte magát mellette. De valami hiányzott, a lány egyre többet várt a kapcsolattól , úgy mint barátnője Vera, akinek egy középosztály beli férje volt, akit nagyon szeretett gyerekével együtt. Egyik este Rosalie hazafelé tartott Vera-tól, amikor látott néhány részeg férfit. Az egyik Royce volt, aki felvágott a lánnyal a barátai előtt, egy férfi csatlakozott hozzájuk, aki megverte a lányt aztán megerőszakolta. Amikor Carlisle megtalálta Rosalie-t egyedül volt, úgy döntött, hogy átváltoztatja. Rosalie később megölte Royce-t. 2 évvel később meglátta Emmettet, amint a fiú egy medve támadás áldozatává válik, Rosalie elvitte Carlisle-hoz. Megkérte, hogy változtassa át Emettet, aki barátnője (Vera) fiára hasonlított. Aztán Emmett és Rosalie összeházasodtak, Forksban élnek, de gyakran elmennek távol a családtól és élik saját életüket, mint egy házaspár.


Emmett Cullen:


Emmett McCarty 1915-ben született és 1935-ben halt meg. Carlisle változtatta vámpírrá miután Rosalie (jövőbeli felesége) megtalálta. Egy grízli medve megtámadta, és haldoklott. Cullen család örökbe fogadta, aztán pedig összeházasodott Roasalie Halevel. Emmett nagyon magas es izmos.


Alice Cullen:


Alice Cullen született Mary Alice Brandon, Edward Cullen fogadott testvére. Alacsony, kis termetű, fekete hajú nyílt és szellemes lány. Amikor átváltozott onnantól kezdve nem emlékezett semmire emberi múltjából. Aztán kiderült, hogy 1901-ben született Biloxiban Mississippi államban. Ahol bezárták egy elmegyógyintézetbe ahol elektromos kezelést kapott. Alicet egy öreg vámpír változtatta át aki az intézetben dolgozott és próbálta megmenteni a lányt egy nyomkövető vámpírtól, Jamestől aki Alice-t szemelte ki (James később Bellát is üldözőbe vette). Ahogy átváltozott az ereje felerősödött és különleges jövőbe látó képessége is jobb lett. Elkezdett vizionálni egy vámpírról akit Jaspernek hívnak, aki keresett egy olyan életet ami jó lenne, amiért érdemes lenne élni. Végül egy vacsorán találkozik a fiúval és megkéri, hogy menjen vele. Jasper zavart volt, de rájött, hogy a lánnyal még is csak jobb lenne az élete a jövőben. Aztán együtt utaztak és egymásba szerettek, 1950-ben Alice látomásai segítségével megtalálták Carlisle-t, és most már ők is a Cullen család részei.


Jasper Hale:


Jasper Whitlock-ot Jasper Hale néven ismerjük és 1844-ben született. Túlélt egy háborút 17 évesen. 20 évesen amikor menekült 3 nő (Nettie, Maria és Lucy), megtámadta és átváltoztatta vámpírrá. A támadás után velük maradt. Maria folyton Jasperre bízta az áldozat megölést amitől a fiú depressziós lett. Aztán észrevette, hogy képes befolyásolni mások érzéseit. Egy napon találkozott Alice-al aki mesélt neki a Cullen család jövőjéről, így kapott reményt. Alice segítségével túlesett a depresszión. Alice és Jasper összeházasodtak és Forksban élnek a Cullen család többi tagjával. Jaspernek még mindig nehézségei vannak a vegetáriánussággal, főleg mert a háború alatt csak emberi vérrel táplálkozott. A testét pedig hold alakú harapás nyomok borítják, mert akiket megtámadott, azokmegharapták.


Renesmee Carlie Cullen:


Született: 2006 szeptember 10.

Apja: Edward Cullen

Anyja: Isabella Swan(Cullen)

Bella 19.születésnapja előtt született 3 nappal a Breaking Dawnban. Az első keresztneve Bella édesanyja (Renée) és Edward anyja (Esme)nevének kombinációjából született.Míg középső nevét Edward (Carlisle) és Bella (Charlie) apjának keresztnevéből alkották. Ugyanolyan vonásai és hajszíne van mint Edwardnak,de göndör a haja mint nagyapjának Charlienak, és olyan barna szemei vannak mint édesanyjának. Habár nagyon fiatal, Bella és Edward szerint ő a világon a leggyönyörűbb teremtés. Becenevét-Nessie- Jackob Blacktől kapja, habár Bella hevesen tiltakozik ellene, hogy lányát a Loch Ness-i szörnyhöz hasonlóan becézzék, mégis a negyedik rész végére, minden családtagja ezt használja. Renesmee születése után már is veszélyben van, mivel egy másik vámpírkoven tagja, Irina meglátja és azt hiszi, hogy ő egy halhatatlan vámpír-gyerek. Azonnal értesíti a Volturikat, akik a vámpírok "rendőrsége"ként műkődnek. Azok elutaznak Forksba hogy végezzenek a gyerekkel, mivel a vámpíroknak tilos gyerekeket átalakítaniuk.A Cullen család bebizonyítja Alice segítségével, hogy Renesmeet senki nem alakította át, és nem veszélyes.Mivel Alice keres egy másik félvért, Nahuelt, akit elvisz a Volturiknak, és ő elmagyarázza nekik hogy mi is Renesmee valójában. Hisznek neki, és a Volturik elmennek Forksból.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 5
Heti: 11
Havi: 167
Össz.: 81 133

Látogatottság növelés
Oldal: A Cullen család
Twilight/Alkonynat - © 2008 - 2018 - foreveralkonyat.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »