Twilight/Alkonynat

Üdv az oldin.Ez az oldal csak ALKONYATTAL foglalkozik.Remélem az oldim mindenkinek tetszik,de ha nem,kérlek titeket hogy adjatok tippeket,hogy mi az amit hiányoltok.Erre a célra csináltam egy külön levelezős e-mailt is:twilight13@citromail.hu.

Kristen Stewart részegen randalírozott:


Az Alkonyat-filmek női főszereplője, Kristen Stewart a közelmúltban együtt bulizott a pasija, Robert Pattinson barátaival. Kristennek "annyira jól" sikerült az este, hogy a végére már alig állt a lábán...Kristen Stewartot szerte a világban úgy ismerték meg a rajongók, mint a bájos és elbűvölő "jó kislányt", aki nem sokban különbözik filmbeli karakterétől, Bellától. Persze azért - ahogyan a legtöbb hollywoodi hírességnek - neki is akadtak kisebb-nagyobb freudi elszólásai, azonban soha nem csinált hatalmas botrányokat. Az Alkonyat-mozik közönsége, jobbára a tizenéves lányok imádják, és példaképként tekintenek rá. A legutóbbi, meglehetősen kínos esete után azonban nem biztos, hogy továbbra is ilyen szimpatikus személyiség lesz az emberek szemében...

Nemrég, ugyanis az történt, hogy Kristen a pasija, Robert Pattinson nélkül ment el bulizni, méghozzá kedvese barátaival. Ezzel természetesen még semmi gond nincsen, viszont az már nagyon kínos, ha valaki nem érzi, hogy mikor kell megálljt parancsolni az alkoholnak.

Kristen Robert egyik haverjával, a fiatal brit szinésszel, Tom Sturridge-dzsel kicsit többet ivott a kelleténél. Az italozás után pedig Robert egy másik barátjának, Bobby Longnak az előadásán kötöttek ki, ahol már Kristennek szüksége volt egy kis támogatásra, mert gyakorlatilag majdnem elájult. A szemtanúk szerint Kristen szédelgett, össze-vissza kiabált, és mivel már alig állt a lábán az ismerősöknek kellett megtartaniuk, hogy el ne essen.

És hol járt eközben Mr.Pattinson? Éppen az új filmjét forgatta, amely, ha minden jól megy akkor jövőre kerül be a multiplexekbe. Az eset után még senki sem nyilatkozott a fiatalok közül, de az szinte biztosra vehető, hogy Robertnek és Kristennek van miről beszélgetni...Kristen Stewart spiccesen partizott Rob haverjaival:Hoppá, ez aztán a merész húzás! Kristen Stewart nem csak könnyedén magába bolondította a világ legvonzóbb vámpírfiguráját, Robert Pattinsont, de még a srác haverjaival is szorosra fűzte a szálakat! Míg Rob a Water for Elephants című film forgatásán munkálkodott, Kristen nem volt rest, Pattinson úr legjobb barátjával, Tom Sturridge-dzsel ment bulizni!

Persze ez még nem minden: Tom és Kristen azért keltek útra, hogy élőben láthassák Rob MÁSIK legjobb barátjának, Bobby Longnak az előadását... Sokan persze tabunak tartják a bulit a kedves legjobb haverjaivbal, de Kristen nem foglalkozik az ilyesfajta begyepesedett véleményekkel... és szerintünk jól teszi. Ti mit gondoltok?


Mit gondol Robert Kristenről:Robert Pattinson nemrég a török OK! magazinnak adott interjút, amiben arról beszélt, hogy mit gondol Kristen Stewartról.Rob bevallotta, hogy egy kicsit zavarja, hogy Kristen mindig kimondja, azt amit gondol, nem foglalkozik azzal, kit bánt meg. Emiatt Rob kényelmetlenül érzi magát: "Kristen mindig olyan jófej, de emellett nem fél kimondani azt amit gondol. Ez néha kényelmetlen helyzetbe hoz."Ennek ellenére Robert nem félt példával alátámasztani állítását: "Miután leforgattunk egy filmrészletet, Kristen néha ránéz a rendezőre, és mondja neki, hogy 'Gyerünk, még egyszer!'. De ha ezt én csinálnám, valószínűleg kinyírna! Vagy valami olyasmit mondana, hogy 'Csitt, ez a rész tökéletes lett!''Hát hallottunk már pár dolgot a színésznőről, de ez azért elég bennfentes információ. Kristen, lehet, hogy változtatnod kéne a viselkedéseden!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 5
Heti: 19
Havi: 175
Össz.: 81 141

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek Krrisről
Twilight/Alkonynat - © 2008 - 2018 - foreveralkonyat.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »